
Urządzenia i Akcesoria
焗烤肉醬茄子捲
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
番茄肉醬
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
紅蘿蔔30 克
-
蒜頭5 克
-
橄欖油15 克
-
豬絞肉200 克
-
罐裝番茄碎200 克
-
白酒 ,或清酒30 克
-
番茄糊1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
義大利綜合香料¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
茄子蔬菜捲
-
圓茄400 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
橄欖油2 大匙
-
紅甜椒 ,切成約4公分寬½
-
黃甜椒 ,切成約4公分寬½
-
金針菇150 克
-
綠蘆筍 ,細,切段,約7 公分長
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
1203.1 kcal /
5033.6 kJ
Białko
47.8 g
Tłuszcz
86.3 g
Węglowodany
62.4 g
Błonnik
21.4 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Sód
2523.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

無負擔下酒菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan