Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 400 g de azúcar refinada
- 400 g de mantequilla sin sal, blanda, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vainilla
- 6 huevos
- 400 g de harina para hot cakes
- 1 cucharadita de colorante vegetal comestible, rosa
- 1 cucharadita de colorante vegetal comestible, verde
Relleno y cobertura
- 400 g de azúcar
- 300 g de mantequilla sin sal, blanda, en trozos
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de vainilla
Decoración
- 50 g de azúcar de colores, y un poco más para decorar
- 20 paletas de caramelo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3309 kJ / 790 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 89 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de mantequilla
50min
Galletas corazón
1h
Pastel arcoiris
2h
Pastelito de chocolate blanco con plátano
45min
Muffins de chocolate invertido
1h
Galletas con chispas de chocolate
1h
Betún de mantequilla básico
10 min
Pastel de chocolate
45min
Galletas con chispas de chocolate
50min
Galletas con chispas de chocolate
40min
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4 Std. 15 Min
Betún de vainilla
5 min