Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 150 g de azúcar
- 100 g de agua
- 8 yemas de huevo
- 300 g de chocolate, en trozos
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1924 kJ / 458 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate
12h
Helado de cheesecake
13 Std.
Café dalgona Irlandés
10min
Fondue de chocolate
25min
Sándwiches de helado de vainilla TM6
13h 25min
Helado de chocolate
12h
Helado con mango y merengue
24h
Macarrones de chocolate
24h
Pastel rayado
3h
Gelatina de café y almendras
1 godz. 15 min
Helado cheesecake con fresas low carb
12h 10min
Helado de limón con leche
12h 10min