Urządzenia i Akcesoria
Helado de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 porciones
Składniki
-
750 g de crema para batir (30-40% grasa) bien fría
-
150 g de azúcar
-
100 g de agua
-
8 yemas de huevo
-
300 g de chocolate en trozos
-
1 pizca de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
8 g
Kalorie
1924 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Profiteroles
2 godz. 15 min
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de vainilla
12 godz.
Sandwich helado de vainilla
14 godz.
Glaseado de chocolate
10 min
Helado de vainilla
13 godz.
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Macarrones de chocolate
24 godz.
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 min
Helado bicolor con praliné
8 godz. 15 min
Pastel de chocolate para dos
30 min
Cheesecake de frutos rojos
2 godz. 30 min