Urządzenia i Akcesoria
Helado de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 porciones
Składniki
-
750 g de crema para batir (30-40% grasa) bien fría
-
150 g de azúcar
-
100 g de agua
-
8 yemas de huevo
-
300 g de chocolate en trozos
-
1 pizca de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
8 g
Kalorie
1924 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel de galletas
2 godz. 25 min
Flan de cacao
4 godz. 45 min
Helado de chocolate
12 godz.
Chocolate caliente
10 min
Helado de vainilla
12 godz.
"Avena" de colifor Keto
35 min
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de vainilla
13 godz.
Herraduras de mazapán
1 godz.
Soufflé de chocolate (sin harina ni leche)
45 min
Helado bicolor con praliné
8 godz. 15 min
Besos
40 min