Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 150 g de azúcar
- 100 g de agua
- 8 yemas de huevo
- 300 g de chocolate, en trozos
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1924 kJ / 458 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate
12 Std.
Helado de vainilla
12 Std.
Helado de chocolate
12 Std.
Sandwich helado de vainilla
14h
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Helado de vainilla
13h
Helado de dulce de leche
12 Std.
Chocolatines
4h 30min
Mousse de chocolate
30 min
Helado de crema
1h 10 min
Malteada de brownie de chocolate
35 min
Helado de canela
12 Std.