Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Schmand
- 30 g Senf, mittelscharf
- 25 g Honig
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 618 kJ / 148 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Honig-Senf-Dip
10min
Kräuterbutter
10min
Kräuter-Aioli, light
5min
Cocktaildressing
5min
Joghurt-Kresse-Dip
10min
Knoblauchcreme à la Ikors
10min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Zwiebelbutter
10min
Tzatziki
20min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min