![Honig-Senf-Dip Honig-Senf-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/446AC5AD-C016-42EF-B8EF-96D094C5EC80/Derivates/B6EC3BF1-4CB2-4346-9A35-F85EC7BAF3BC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Schmand
- 30 g Senf, mittelscharf
- 25 g Honig
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 618 kJ / 148 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.1 g