Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Radieschen, halbiert
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 100 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Gesamtrezept
- Kalorie
- 2168 kJ / 518 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Kräuter-Aioli, light
5 min
Puten-Curry-Aufstrich
10 min
Thunfischcreme
5 min
Möhren-Rucola-Dip
40 min
Lachs-Dip
5 min
Avocado-Tomaten-Dip
10 min
Thunfischaufstrich
10 min
Thunfisch-Paprika-Dip
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min