Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Senf, mild
- 20 g Honig (ca. 2 gestr. TL)
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräuterbutter
10 Min
Joghurt-Kresse-Dip
10 Min
Honig-Senf-Dip
5 Min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Zwiebel-Dip
2 Std. 20 Min
Feta-Paprika-Dip
10 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min