Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Kresse-Beet abgezupft (5 g)
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Frischkäse
- ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 294 kJ / 70 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Honig-Senf-Dip
10 min
Kräuterquark
10 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10 min
Honig-Senf-Dip
5 min
Avocado-Kräuter-Butter
10 min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min