Joghurt-Kresse-Dip
TM6 TM5

Joghurt-Kresse-Dip

4.5 (178 ocen)

Składniki

  • 1 Kresse-Beet abgezupft (5 g)
  • 150 g Joghurt, 3,5% Fett
  • 50 g Frischkäse
  • ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
  • ½ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
294 kJ / 70 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy