![Joghurt-Kresse-Dip Joghurt-Kresse-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19FBA3CB-2F93-4224-8961-A812E152404A/Derivates/84176A7A-881A-47FA-B1CC-9D545F8F591C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Kresse-Beet abgezupft (5 g)
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Frischkäse
- ¼ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 294 kJ / 70 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Senf-Joghurt-Dressing
10min
Kräuterquark
10min
Avocadodressing
10min
Honig-Senf-Dip
5 min
Kräuterbutter
10min
Himbeer-Dressing
20 min
Basilikum-Joghurt-Dressing
5 min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10min
Frischkäse-Paprika-Dip
10min
Honig-Senf-Dip
10min
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10min