Pan de molde integral con espinacas

Pan de molde integral con espinacas

4.4 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 rebanadas

Składniki

  • 100 g de agua
  • 65 g de hojas de espinaca frescas
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 200 g de harina integral
  • 50 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de mantequilla (para untar el molde)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 21.9 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 612 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...