Pan de molde integral con espinacas

Pan de molde integral con espinacas

4.4 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 rebanadas

Składniki

  • de agua
    100 g
  • de hojas de espinaca frescas
    65 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de harina integral
    200 g
  • de harina de fuerza
    50 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de mantequilla (para untar el molde)
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 146 kcal / 612 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 19.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 21.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...