Veal and Mixed Vegetable Purée

Veal and Mixed Vegetable Purée

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • potatoes peeled, cut in pieces
    300 g
  • carrots washed, cut in pieces
    300 g
  • veal meat boneless, ensuring all bones are removed before use
    180 g
  • water
    500 g
  • unsalted butter
    ¼ tsp
  • green peas, fresh washed
    300 g
    300 g frozen green peas, washed
  • apple juice
    200 g
  • olive oil
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 898 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...