Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de pulpa de sandía en trozos (y 6 trocitos para decorar)
- 1 chorrito de zumo de limón
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 130 g de azúcar
- 5 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría durante 5 minutos)
- 2 ramitas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1198 kJ / 287 kcal
- Białko
- 1.67 g
- Węglowodany
- 30.97 g
- Tłuszcz
- 17.35 g
- Błonnik
- 0.33 g
Alternatywne przepisy
Mousse de papaya
2h 30min
Pastel de piña y crema
2h 45min
Tarta de lima con streusel
2h 50min
Flan de pera a la vainilla
3h 15min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 godz. 10 min
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Mousse de chocolate blanco y fresa para dos
2 godz. 20 min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Tarta flan de galletas y plátano
4h 30min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Tarta de melocotón
1h 15min