Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Mozzarella-Omelette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Mozzarella kleine Kugeln (Abtropfgew. 150 g), abgetropft1 Packung
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Eier5
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Basilikum abgezupft½ Bund
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Salat
20 min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35 min
Reis-Thunfisch-Salat
1 godz.
Oliven-Schafskäse-Omelette
30 min
Parmesan-Omelette
40 min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 min
Tomaten-Omelette
45 min
Spiegeleier dampfgegart
15 min
Lachsomelette
45 min
Paprikaschiffchen mit Gemüse-Käse-Füllung
25 min
Käse-Schinken-Omelette mit Feldsalat
25 min
Frühstücks-Omelette
35 min