
Urządzenia i Akcesoria
培根佛卡夏
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
36 塊
Składniki
-
特級初榨橄欖油 多備一些塗抹用25 克
-
高筋麵粉500 克
-
新鮮酵母15 克
-
水 多備一些塗抹用250 克
-
鹽15 克
-
培根丁100 克
-
乾燥迷迭香½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
66 kcal /
280 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan