
Urządzenia i Akcesoria
草莓乳酪蛋糕(無麩質)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
1 個
Składniki
-
奶油 ,切塊40 克
-
杏仁粉50 克
-
蓬萊米粉40 克
-
樹薯粉15 克
-
玉米粉1 ½ 茶匙
-
蒟蒻粉½ 茶匙
-
草莓乾 (蜜餞型)50 克
-
鹽1 茶匙
-
糖10 克
-
蛋黃1 顆
-
吉利丁片 (約5克)2 片
-
冰水 (泡吉利丁片用)300 克
-
冷凍草莓 ,先於常溫解凍50 克
-
鮮奶油 ,含脂量30%以上100 克
-
奶油乳酪 ,切塊250 克
-
冰糖粉 (約35克)3 大匙
-
新鮮綜合莓果 ,少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
2332 kcal /
9740 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
176 g
Węglowodany
175 g
Błonnik
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan