草莓乳酪蛋糕(無麩質)

草莓乳酪蛋糕(無麩質)

Brak ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
1 個

Składniki

  • 奶油 ,切塊
    40 克
  • 杏仁粉
    50 克
  • 蓬萊米粉
    40 克
  • 樹薯粉
    15 克
  • 玉米粉
    1 ½ 茶匙
  • 蒟蒻粉
    ½ 茶匙
  • 草莓乾 (蜜餞型)
    50 克
  • 1 茶匙
  • 10 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 吉利丁片 (約5克)
    2 片
  • 冰水 (泡吉利丁片用)
    300 克
  • 冷凍草莓 ,先於常溫解凍
    50 克
    新鮮草莓
  • 鮮奶油 ,含脂量30%以上
    100 克
  • 奶油乳酪 ,切塊
    250 克
  • 冰糖粉 (約35克)
    3 大匙
  • 新鮮綜合莓果 ,少許,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 2332 kcal / 9740 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 176 g
Węglowodany 175 g
Błonnik 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...