Urządzenia i Akcesoria
Five seed bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 portion
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
water500 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
bread flour500 g
-
salt1 tsp
-
rolled oats50 g
-
sesame seeds plus extra for sprinkling30 g
-
flax seeds plus extra for sprinkling30 g
-
sunflower seeds plus extra for sprinkling30 g
-
pumpkin seeds plus extra for sprinkling30 g
-
poppy seeds plus extra for sprinkling30 g
-
honey30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
191.9 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1106.5 kJ /
263.4 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Anniversary Cake
2 godz.
Date and Nut Balls
20 min
Rosé Cream Puff Pastry
Brak ocen
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Red Velvet Waffle
20 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Brioche Buns
2 godz.