Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 Scheiben
Składniki
-
Haselnüsse40 g
-
Gruyère in Stücken100 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
Salz¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
219 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hirtencreme
1 godz. 15 min
Scharfe Schokoladentrüffel (Chocolat)
1 godz. 20 min
Mojo Amarillo
45 min
Limettencreme
45 min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 min
Persischer Ofentoast
25 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Parmesancreme
5 min
Zwiebelbutter
10 min