Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 Scheiben
Składniki
-
Haselnüsse40 g
-
Gruyère in Stücken100 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
Salz¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
219 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Honig-Senf-Dip
10 min
Gurken-Minz-Raita
25 min
Zitrus-Aioli
10 min
Pilz-Walnuss-Pesto
40 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Persisches Pesto
5 min
Senf, indisch
15 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 min