Urządzenia i Akcesoria
Gruyère-Butter mit Haselnüssen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 Scheiben
Składniki
-
Haselnüsse40 g
-
Gruyère in Stücken100 g
-
Butter weich, in Stücken50 g
-
Salz¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Muskat1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
219 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Speck-Salz
20 min
Parmesan-Cracker
40 min
Balsamico-Gelee
5 godz. 20 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Pulled Beef Marmelade
1 godz. 25 min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Honig-Zwiebeln
1 godz.
Persisches Pesto
5 min
Ziegenkäsetarte
1 godz. 25 min
Zwiebelkonfitüre
25 min
Hot ginger spread
25 min
Parmesancreme
5 min