Urządzenia i Akcesoria
Steamed Potato Tortilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte) peeled, cut in pieces that fit in feeder250 g
-
onion quartered80 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
medium eggs6
-
salt plus coarse sea salt for seasoning½ - 1 tsp
-
water500 g
-
ground black pepper for seasoning
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.6 mg
Białko
15.4 g
Kalorie
1005.4 kJ /
240.3 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Brak ocen
Ginger Milk Curd
20 min
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Tropical Smoothie
5 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Smooth Peanut Butter
5 min