Urządzenia i Akcesoria
Sauce cheddar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
15 g de beurre
-
15 g de farine de blé
-
150 g de lait
-
80 g de cheddar coupé en morceaux
-
3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
593.3 mg
Białko
26 g
Kalorie
2439.8 kJ /
583.1 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
26.4 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Dip à la feta
5 Min
Dessert express aux fraises
5 Min
Chantilly
5 Min
Corn dogs au fromage fondant
20 Min
Sauce fromagère
30 Min
Glace à la violette
12 Std.
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 Min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Sauce au fromage
20 Min
Mac and cheese
35 Min
Sauce au poivre
25 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min