
Urządzenia i Akcesoria
Sauce cheddar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
de beurre15 g
-
de farine de blé15 g
-
de lait150 g
-
de cheddar coupé en morceaux80 g
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 250 g
Kalorie
583.1 kcal /
2439.8 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
20.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
26.4 g
Sód
593.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja