
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 200 g de mascarpone très froid
- 90 g de sucre glace
- 250 g de lait concentré non sucré froid
-
40
g de bonbons à la cacahuète enrobés de chocolat type M&M’S® (ou plus selon
les goûts) - caramel au beurre salé pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 555 kcal / 2402 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Węglowodany
- 39 g