Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů pšenice špaldy
- 400 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení
- 500 gramů vody
- 40 gramů čerstvého droždí (1 kostka)
- 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička medu
- 40 gramů slunečnicových semínek
- 50 gramů ovesných vloček
- 20 gramů lněného semínka
- 2 ¼ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1040 kJ / 248 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Křupavý jogurtový chléb
3 Std.
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1 Std. 40 Min
Rychlý chléb
50 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Podmáslový chléb
4h 35 min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Toastový chléb (bez lepku)
14 Std.
Mrkvové bulky se skyrem
40 min
Univerzální chléb se senzorem
45 Min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29h 45min