Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů vody
- 40 gramů čerstvého droždí
- 1 čajová lžička krystalového cukru
- 150 gramů žitné mouky chlebové, plus navíc na posypání
- 250 gramů hladké mouky
- 100 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 15 gramů soli
- 1 čajová lžička balzamikového octa
- 1 polévková lžíce celého kmínu
- 150 gramů zakysané smetany, 18% tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 387 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50 min
Pivní bulky s čedarem
3h 15 min
Celozrnný horský chléb
1h 30min
Tradiční chléb se semínky
1h 50 min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Žitný vícezrnný chléb
1h 15 min
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Kváskový chléb
16h 30min