Urządzenia i Akcesoria
Domácí chléb se zákysem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
15 plátků
Składniki
-
200 gramů vody
-
40 gramů čerstvého droždí
-
1 čajová lžička krystalového cukru
-
150 gramů žitné mouky chlebové, plus navíc na posypání
-
250 gramů hladké mouky
-
100 gramů celozrnné pšeničné mouky
-
15 gramů soli
-
1 čajová lžička balzamikového octa
-
1 polévková lžíce celého kmínu
-
150 gramů zakysané smetany, 18% tuku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Sód
387 mg
Białko
4 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí II.
18 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zamotaný cibulový chléb
35 min
Rychlý chléb
50 min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Tradiční chléb se semínky
1 godz. 50 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min