Harina sin gluten para pastelería

Harina sin gluten para pastelería

4.0 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 gramos

Składniki

  • 100 g de coco rallado sin azúcar
  • 100 g de almendras fileteadas
  • 100 g de avena instantánea
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    1 cda de semillas de chía

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 gramos

Sód 43.4 mg
Białko 49.2 g
Kalorie 7620.6 kJ / 1821.4 kcal
Tłuszcz 125.1 g
Błonnik 42 g
Tłuszcz nasycony 62.9 g
Węglowodany 151.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...