Harina sin gluten para pastelería
TM6 TM5 TM31

Harina sin gluten para pastelería

4.4 (8 ocen)

Składniki

  • 100 g de coco rallado sin azúcar
  • 100 g de almendras fileteadas
  • 100 g de avena instantánea
  • 50 g de amaranto
  • 1 cda de fécula de maíz
    lub 1 cda de semillas de chía

Wartości odżywcze
na 1 receta completa
Kalorie
6980 kJ / 1662 kcal
Białko
54 g
Węglowodany
134 g
Tłuszcz
129 g
Tłuszcz nasycony
63 g
Błonnik
47 g
Sód
55 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy