Urządzenia i Akcesoria
Pão Challah
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 fatias
Składniki
-
água200 g
-
fermento biológico seco10 g
-
açúcar demerara60 g
-
farinha de trigo mais q. b. para polvilhar600 g
-
óleo de girassol90 g
-
sal1 c. chá de
-
ovos inteiros2
-
ovo batido1
-
sementes de gergelim10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
105.6 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
733.8 kJ /
175.4 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo de laranja, gengibre, nozes e cranberries
50 min
Doce de leite - Argentina
55 min
Sopa paraguaia - Paraguai
Brak ocen
Torta de abóbora de Halloween
Brak ocen
Polenta cremosa
50 min
Geleia de Framboesa
25 min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 min
Torta de ricota e goiabada
5 godz.
Galinhada
1 godz. 30 min
Cuscuz à paulista
1 godz. 25 min
Pão de batata recheado
1 godz. 25 min
Requeijão Cremoso
1 godz. 30 min