Urządzenia i Akcesoria
Massa aerada (podre)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
farinha de trigo300 g
-
manteiga sem sal em temperatura ambiente130 g
-
ovo médio1
-
sal marinho½ c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 grama
Sód
261.2 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
2205.5 kJ /
527.1 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
57.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo de milho com queijo
1 godz. 30 min
Torta de ricota e goiabada
5 godz.
Empadinha de palmito
1 godz.
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1 godz. 10 min
Biscoito goiabinha
45 min
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Empadão do mar
1 godz. 35 min
Esfiha de carne fechada
2 godz. 20 min
Bolinha de mandioca recheada
45 min
Requeijão Cremoso
1 godz. 30 min