Urządzenia i Akcesoria
Orzo med peberfrugt og græskar
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portioner
Składniki
-
løg halveret50 g
-
fed hvidløg2
-
vegetabilsk olie30 g
-
vand700 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 teske med top
-
græskar i stykker (1,5 cm)400 g
-
røde peberfrugter skåret i stykker (2 cm)300 g
-
hakkede tomater, dåse380 g
-
sød paprika1 tsk
-
stærk paprika½ tsk
-
farin1 spsk
-
hvid peber, stødt½ tsk
-
salt¼ tsk
-
pasta orzo250 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
timian, tørret1 tsk
-
fetaost smuldret, til pynt50 g
-
persille, frisk hakket
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
188 mg
Białko
9 g
Kalorie
1166 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot måltider
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Brak ocen