Singapore-nudler (Thermomix® Rivejern, TM6)

Singapore-nudler (Thermomix® Rivejern, TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • glasnudler
    200 g
  • vand, kogende
  • hvidkål i mindre stykker
    250 g
  • gulerod skrællet
    250 g
  • fed hvidløg
    2
  • skalotteløg
    1
  • olivenolie
    50 g
  • vand
    250 g
  • soyasauce
    50 g
  • østerssauce (valgfrit)
    20 g
  • hvid peber, stødt
    1 tsk
  • karry
    1 ½ tsk
  • reje, rå, medium, pillet
    250 g
  • forårsløg i tynde skiver
    20 g
  • bønnespirer
    250 g
  • chili i tynde skiver
    1 - 2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1248 mg
Białko 14 g
Kalorie 1782 kJ / 426 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie