Æggesalat i sprøde påskereder

Æggesalat i sprøde påskereder

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stykker

Składniki

Æg
  • æg, medium
    6
  • vand
Påskereder
  • hvedemel plus ekstra til drys
    250 g
  • olivenolie
    30 g
  • vand
    120 g
  • salt
    ½ tsk
Æggesalat
  • persille, frisk kun blade
    2 kviste
  • skalotteløg
    20 g
  • creme fraiche
    30 g
  • sennep
    10 g
  • mayonnaise
    10 g
  • eddike
    10 g
  • sort peber, stødt
    2 knivspidser
  • salt
    1 tsk
  • purløg, frisk (opcjonalnie) til pynt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 144 mg
Białko 5 g
Kalorie 591 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie