Urządzenia i Akcesoria
照燒豬肋排
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份
Składniki
-
豬肋排 一長排900 克
-
清酒 塗抹用
-
胡椒鹽
-
青蔥2 根
-
洋蔥½ 顆
-
白芝麻油20 克
-
蒜頭30 克
-
薑 切片30 克
-
日式醬油200 克
-
清酒200 克
-
味醂200 克
-
柴魚片 適量,裝入濾茶袋中
-
冰糖粉100 克
-
蜂蜜50 克
-
白芝麻¼ 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1957.8 mg
Białko
27.1 g
Kalorie
2783.3 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
異國節慶料理
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
肉桂布里歐麵包
Nessuna valutazione
腐乳榨菜義大利麵
Nessuna valutazione
泰式咖哩雞和椰奶飯
Nessuna valutazione
番茄大蒜淡菜義大利麵
Nessuna valutazione
藥膳排骨
Nessuna valutazione
泰式黃瓜沙拉 (TM6)
15min
秋甲鍋-白酒蛤蜊+清蒸大沙公+南瓜杏鮑菇粥
1h 5min
杜仲排骨湯
Nessuna valutazione
牡蠣味噌鍋
30min
南瓜濃湯&清蒸時蔬魚片佐米飯&烤水果奶酥
Nessuna valutazione
風乾番茄鮪魚義大利麵(TM6 & TM5)
Nessuna valutazione
滷雞翅
20min