焦糖花生軟糖

焦糖花生軟糖

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
750 克

Składniki

  • 無鹽烤花生
    600 克
  • 樹薯粉
    60 克
  • 黑糖糖漿 (可省略)
    10 克
  • 濃縮牛乳
    165 克
  • 洋菜粉
    10 克
  • 二砂糖
    85 克
  • 水麥芽
    415 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 無水奶油 ,切小塊
    25 克

Wartości odżywcze na 750 克

Kalorie 5362.6 kcal / 22416.8 kJ
Białko 182.9 g
Tłuszcz 264.4 g
Węglowodany 633.8 g
Błonnik 81.1 g
Tłuszcz nasycony 60.2 g
Sód 452.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...