
Urządzenia i Akcesoria
焦糖花生軟糖
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
750 克
Składniki
-
無鹽烤花生600 克
-
樹薯粉60 克
-
黑糖糖漿 (可省略)10 克
-
濃縮牛乳165 克
-
洋菜粉10 克
-
二砂糖85 克
-
水麥芽415 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
無水奶油 ,切小塊25 克
Wartości odżywcze na 750 克
Kalorie
5362.6 kcal /
22416.8 kJ
Białko
182.9 g
Tłuszcz
264.4 g
Węglowodany
633.8 g
Błonnik
81.1 g
Tłuszcz nasycony
60.2 g
Sód
452.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

藍帶甜心主廚莉雅
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan