
Urządzenia i Akcesoria
Salsichas romenas grelhadas (Mititei)
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
16 unidades
Składniki
-
pimenta-da-Jamaica em grão½ c. chá de
-
tomilho seco3 c. chá de
-
sementes de cominhos½ c. chá de
-
sementes de coentros½ c. chá de
-
anis estrelado1
-
alho6 dentes de
-
água240 g
-
folha de gelatina cortada em quartos1
-
caldo de carne1 cubo de
-
bicarbonato de sódio1 c. chá de
-
barriga de porco desossada cortada em pedaços (3 cm aprox.), semicongelada200 g
-
carne de vaca picada400 g
-
carne de porco picada200 g
-
pimenta2 pitadas de
-
colorau2 c. chá de
-
sal½ c. chá de
-
Mostarda q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
165.7 kcal /
693.3 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
0.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
144.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Street Food Europa
7 Przepisów
Portugalia
Portugalia