Torta merengada com chantilly e framboesa

Torta merengada com chantilly e framboesa

4.6 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 doses

Składniki

Torta
  • amido de milho
    5 g
  • vinagre de sidra
    5 g
  • vagem de baunilha só as sementes
    ½
  • açúcar
    240 g
  • claras de ovo (200 g aprox.)
    6
  • limão só o sumo
    ½
Chantilly
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    400 g
  • limão só o sumo
    ½
  • açúcar em pó mais q.b. p/ polvilhar
    10 g
  • framboesas
    200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 321.1 kcal / 1343.6 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 36.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 52.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...