Pão Italiano com biga

Pão Italiano com biga

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 doses

Składniki

Biga
  • água
    90 g
  • fermento de padeiro fresco
    1 g
  • farinha tipo 65
    180 g
Massa
  • farinha tipo 65
    150 g
  • água
    150 g
  • fermento de padeiro fresco
    2 g
  • sal
    6 g
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 300.3 kcal / 1256.3 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 1.5 g
Węglowodany 60.1 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 588.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...