Piza carbonara

Piza carbonara

4.7 49 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 doses

Składniki

  • água
    190 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • farinha tipo 65
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • cogumelos laminados
    300 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    50 g
  • cebola cortada em lâminas
    200 g
  • natas c/ 35% de gordura
    200 g
  • pimenta preta
    2 - 3 pitadas de
  • bacon em cubos
    250 g
  • queijo ralado (ver dica)
    100 - 150 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 470.5 kcal / 1968.5 kJ
Białko 13.9 g
Tłuszcz 33.9 g
Węglowodany 28.1 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Sód 612.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...