Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de queso cheddar cortado en trozos (2 cm)
- 50 g de poro en rodajas (2-3 cm)
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de mantequilla
- 150 g de tocino ahumado en cubos
- 50 g de dátiles deshuesados
- 100 g de hojuelas de avena
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 300 g de agua
- 50 g de avellanas tostadas (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1664.9 kJ / 397.9 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 351.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fritos de manzana (Hestan Cue™)
35 min
Uvas con queso y chapulines
25 Min
Gelatina de café y almendras
1 Std. 15 Min
Tagliatelle de brócoli
15 Min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Mini gelatinas mosaico
5 godz.
Panqué de elote al Varoma
2 Std. 20 Min
Enfrijoladas de jocoque
25 Min
Champurrado de galleta
20 Min
Nopalitos con guajillo y elote
30 Min
Atole de guayaba
40 Min
Gelatina de cajeta
4h