Urządzenia i Akcesoria
Pestobrød
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 portioner
Składniki
Dej
-
vand540 g
-
gær20 g
-
hvedemel560 g
-
sukker½ tsk
-
smør skåret i stykker30 g
-
salt2 tsk
-
30 g citronsaftcitronsyre1 tsk
Basilikumpesto
-
parmesanost skåret i stykker80 g
-
pinjekerner25 g
-
fed hvidløg1
-
basilikumblade40 g
-
ekstra jomfruolivenolie75 g
-
salt1 tsk
Servering
-
oliven sorte eller grøne, skåret i ringe50 g
-
tørrede tomater skåret i skiver50 g
-
hvedemel til drys
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0 mg
Białko
11 g
Kalorie
1534 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Påske II
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Fødselsdagsboller
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Ciabatta
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen
Juletræsbrød
Brak ocen