
Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit middelhavsbrød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portioner
Składniki
Dej
-
vand, lun400 g
-
sukker½ tsk
-
gær40 g
-
glutenfrit mel500 g
-
psyllium husk2 tsk
-
olivenolie15 g
-
salt½ tsk
-
olivenolie3 spsk
-
grønne oliven, uden sten100 g
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
soltørrede tomater i olie100 g
-
rosmarin, frisk kun nåle2 spsk
-
mozzarella skåret i små tern100 g
-
salt2 knivspidser
-
peber, stødt2 knivspidser
Wartości odżywcze na 12 portioner
Kalorie
3102 kcal /
12978 kJ
Białko
102 g
Tłuszcz
126 g
Węglowodany
452 g
Błonnik
87 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
4661 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Påske II
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen