
Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrit middelhavsbrød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portioner
Składniki
Dej
-
vand, lun400 g
-
sukker½ tsk
-
gær40 g
-
glutenfrit mel500 g
-
psyllium husk2 tsk
-
olivenolie15 g
-
salt½ tsk
-
olivenolie3 spsk
-
grønne oliven, uden sten100 g
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
soltørrede tomater i olie100 g
-
rosmarin, frisk kun nåle2 spsk
-
mozzarella skåret i små tern100 g
-
salt2 knivspidser
-
peber, stødt2 knivspidser
Wartości odżywcze na 12 portioner
Kalorie
3102 kcal /
12978 kJ
Białko
102 g
Tłuszcz
126 g
Węglowodany
452 g
Błonnik
87 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
4661 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Påske II
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
1 godz. 45 min
50 min
2 godz. 10 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen