Glutenfrit middelhavsbrød

Glutenfrit middelhavsbrød

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portioner

Składniki

Dej
  • vand, lun
    400 g
  • sukker
    ½ tsk
  • gær
    40 g
  • glutenfrit mel
    500 g
  • psyllium husk
    2 tsk
  • olivenolie
    15 g
  • salt
    ½ tsk
  • olivenolie
    3 spsk
  • grønne oliven, uden sten
    100 g
  • sorte oliven, udstenede
    100 g
  • soltørrede tomater i olie
    100 g
  • rosmarin, frisk kun nåle
    2 spsk
  • mozzarella skåret i små tern
    100 g
  • salt
    2 knivspidser
  • peber, stødt
    2 knivspidser

Wartości odżywcze na 12 portioner

Kalorie 3102 kcal / 12978 kJ
Białko 102 g
Tłuszcz 126 g
Węglowodany 452 g
Błonnik 87 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Sód 4661 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie