Tun- og avocadosalat med fermenterede løg

Tun- og avocadosalat med fermenterede løg

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portioner

Składniki

Fermenterede løg (mindst to dage før)
  • rødløg halverede
    300 g
  • vand
    500 g
  • salt
    10 g
Avokadotunsalat
  • agurk halveret på langs
    1
  • tun i olie eller saltlage, drænet
    250 g
  • eddike
    3 spsk
  • olivenolie
    3 spsk
  • avokado i terninger (ca. 2-3 cm)
    1
  • solsikkekerne
    2 spsk
  • brøndkarse
    3 spsk
  • basilikum, frisk kun blade
    3 kviste
  • mynte, frisk kun blade
    3 kviste
    3 kviste persille, frisk, kun efterlader
  • salt efter smag
    ½ tsk
  • sort peber, friskkværnet efter smag
    ½ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1534 mg
Białko 21 g
Kalorie 1362 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie