Urządzenia i Akcesoria
Tun- og avocadosalat med fermenterede løg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
Fermenterede løg (mindst to dage før)
-
rødløg halverede300 g
-
vand500 g
-
salt10 g
Avokadotunsalat
-
agurk halveret på langs1
-
tun i olie eller saltlage, drænet250 g
-
eddike3 spsk
-
olivenolie3 spsk
-
avokado i terninger (ca. 2-3 cm)1
-
solsikkekerne2 spsk
-
brøndkarse3 spsk
-
basilikum, frisk kun blade3 kviste
-
3 kviste persille, frisk, kun efterladermynte, frisk kun blade3 kviste
-
salt efter smag½ tsk
-
sort peber, friskkværnet efter smag½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534 mg
Białko
21 g
Kalorie
1362 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Salater
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen