Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 200 克 牛肉丝
- 300 克 韭菜 ,切段
- 3 克 盐 ,约½茶匙
- 1 - 2 克 糖 ,约¼茶匙
- 10 克 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 557.4 kJ / 133.2 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 422.4 mg