牛肉炒韭菜
TM6 TM5

牛肉炒韭菜

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 20 克 油
  • 200 克 牛肉丝
  • 300 克 韭菜 ,切段
  • 3 克 盐 ,约½茶匙
  • 1 - 2 克 糖 ,约¼茶匙
  • 10 克 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
557.4 kJ / 133.2 kcal
Białko
13.5 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
1.9 g
Sód
422.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy