Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 食油 ,涂抹用
- 2 - 4 片 新鲜疯柑叶 (参考贴士),去梗
- 100 克 新鲜四季豆 (豆角),去梗
-
2
小支 青葱 (约40克),切块
lub 2 个 小红葱 (约40克),切块 - 600 克 白鱼片 (如鳕鱼、黑线鳕), 切块(3-4公分)
- 30 - 50 克 红咖喱酱 ,适量调味
-
60
克 椰浆
lub 30 克 椰浆粉 ,加入30克水溶解 - 1 个 蛋白
- ½ - 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 1000 克 水
- 1 条 新鲜红辣椒 ,切成薄片,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 3 块(pc)
- Kalorie
- 840 kJ / 202 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.3 g