
Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porcji
Składniki
-
800 g mięsa z łopatki wieprzowej, bez kości pokrojonego na ok. 8 cm kawałki
-
1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej słodkiej
-
1 łyżeczka papryki ostrej, mielonej
-
1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
-
1 łyżeczka oregano, suszonego
-
½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 ½ łyżeczki soli
-
200 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
-
2 - 3 ząbki czosnku przekrojone na pół
-
20 g oleju
-
550 g coli
-
110 g wody
-
25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
397.2 kcal /
1661.8 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
13.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
675.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY Z AKCESORIAMI
15 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Burrito z mięsem mielonym i awokado
25 min
Sos Reuben
10 min
Wolno gotowany gulasz wołowy z dynią i papryką (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 45 min
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3 godz.
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
1 godz. 40 min
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
5 godz. 20 min
Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką
15 min
Korma z wołowiny
3 godz. 10 min
Żeberka teriyaki ze słodko-kwaśnymi warzywami
2 godz.
Burgery z szarpaną wieprzowiną (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 50 min
Chińskie bułeczki na parze z wieprzowiną (Baozi)
2 godz. 10 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min