Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
Składniki
-
800 g mięsa z łopatki wieprzowej, bez kości pokrojonego na ok. 8 cm kawałki
-
1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej słodkiej
-
1 łyżeczka papryki ostrej, mielonej
-
1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
-
1 łyżeczka oregano, suszonego
-
½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 ½ łyżeczki soli
-
200 g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
-
2 - 3 ząbki czosnku przekrojone na pół
-
20 g oleju
-
550 g coli
-
110 g wody
-
25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 min
Wolno gotowane żeberka w sosie barbecue (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 25 min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35 min
Wolno gotowana łopatka wieprzowa (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 20 min
Kurczak tandoori z miętowym dressingiem
1 godz. 30 min
Żeberka po koreańsku z ryżem i surówką z kapusty i kiełków; Ananasowy pudding z tapioki
2 godz. 30 min
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 50 min
Bułeczki bao z duszonym boczkiem i sałatką z czerwonej kapusty i orzeszków (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Placki z batatów z wędzonym łososiem (TM6, TM7)
35 min
Fajitas z szarpaną wołowiną (z osłoną noża miksującego)
3 godz.
Burgery z szarpaną wieprzowiną (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 50 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min