
Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porcji
Składniki
-
mięsa z łopatki wieprzowej, bez kości pokrojonego na ok. 8 cm kawałki800 g
-
papryki wędzonej, mielonej słodkiej1 łyżeczka
-
papryki ostrej, mielonej1 łyżeczka
-
kminu rzymskiego, mielonego1 łyżeczka
-
oregano, suszonego1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ - ¾ łyżeczki
-
soli1 ½ łyżeczki
-
cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)200 g
-
ząbki czosnku przekrojone na pół2 - 3
-
oleju20 g
-
coli550 g
-
wody110 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego25 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
397.2 kcal /
1661.8 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
13.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Sód
675.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY Z AKCESORIAMI
15 Przepisów
Polska
Polska