Urządzenia i Akcesoria
Bananabread-Granola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 Portionen
Składniki
-
Goldleinsamen30 g
-
Haferflocken kernig250 g
-
Pecannüsse100 g
-
Cornflakes z. B. Vollkorn-Cornflakes25 g
-
Ingwer, gemahlen½ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Zimt¾ TL
-
Rohrohrzucker40 g
-
Salz2 Prisen
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Kokosöl50 g
-
Bananen klein, sehr reif, in Stücken180 - 200 g
-
Honig50 g
-
Mandelmus50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
50 mg
Białko
7 g
Kalorie
1335 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pumpkin-Spice Porridge
15 min
Granola Allrounder
5 min
Kokosmilchreis mit gebratenen Bananen
35 min
Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit
30 min
Apfel-Zimt-Zupfbrot
2 godz.
Haselnuss-Mandarinen Overnight Oats
8 godz. 20 min
Baked Oats mit Heidelbeeren und Pecannüssen
1 godz.
Cashew-Schoko-Aufstrich
45 min
Möhren-Mandel-Oats
8 godz. 5 min
Weihnachtliches Granola
1 godz.
Mango-Lassi Overnight Oats
8 godz.
Apfel-Zimt-Porridge mit Sultaninen
20 min