Fond de champignons

Fond de champignons

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g

Składniki

  • 30 g de cèpes séchés
    30 g de champignons sauvages variés en bocal
  • 400 g d'eau chaude
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 280 g d'oignons jaunes (env. 2 oignons), en quartiers
  • 260 g de carottes (env. 2 carottes), en morceaux
  • 250 g de champignons frais en tranches
  • 50 g de vinaigre balsamique
  • 40 g de champignons shiitakés déshydratés
  • 1 c. à soupe de sel
  • 2 brins de thym frais feuilles seulement

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1200 g

Sód 7216.6 mg
Białko 20.3 g
Kalorie 2703.5 kJ / 646.2 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 22.9 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 121 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...