Fond de champignons

Fond de champignons

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g

Składniki

  • de cèpes séchés
    30 g
    30 g de champignons sauvages variés en bocal
  • d'eau chaude
    400 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    1 c. à soupe
  • d'oignons jaunes (env. 2 oignons), en quartiers
    280 g
  • de carottes (env. 2 carottes), en morceaux
    260 g
  • de champignons frais en tranches
    250 g
  • de vinaigre balsamique
    50 g
  • de champignons shiitakés déshydratés
    40 g
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de thym frais feuilles seulement
    2 brins

Wartości odżywcze na 1200 g

Kalorie 646.2 kcal / 2703.5 kJ
Białko 20.3 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 121 g
Błonnik 22.9 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 7216.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...