Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
30
g de cèpes séchés
lub 30 g de champignons sauvages variés en bocal - 400 g d'eau chaude
- 1 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
- 280 g d'oignons jaunes (env. 2 oignons), en quartiers
- 260 g de carottes (env. 2 carottes), en morceaux
- 250 g de champignons frais, en tranches
- 50 g de vinaigre balsamique
- 40 g de champignons shiitakés déshydratés
- 1 c. à soupe de sel
- 2 brins de thym frais, feuilles seulement
- Wartości odżywcze
- na 1200 g
- Kalorie
- 2703.5 kJ / 646.2 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 121 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 22.9 g
- Sód
- 7216.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beurre végane à l'aquafaba
2 godz. 25 min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 min
Trempette S'mores
Brak ocen
Crème glacée à l'érable au lait d'amandes
13 Std. 20 Min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Bols de smoothie vert (Matthew Kenney)
15min
Poitrine de dinde Sous vide
Brak ocen
Herbes salées
15min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 Min
Fricot Acadien
1j 30 menit
Mousse au chocolat et à la framboise
10 min
Brownies à la stout
45 Min