Urządzenia i Akcesoria
Umami Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
88.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
438.6 kJ /
104.8 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Pinsa
29 godz.
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Turkey roulades with minted pea mash
35 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min