Urządzenia i Akcesoria
Umami Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
17 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
88.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
438.6 kJ /
104.8 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Chilli with corn bread
50 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Christmas Spice Mix
5 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min