Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
汉堡面包
- 250 克 高筋面粉
- 125 克 牛奶
- 35 克 白砂糖
- 1 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 3 克 盐
- 4 - 5 克 干酵母粉
- 3 克 可食用竹炭粉
- 30 克 黄油 ,冰的
- 适量 水 ,涂抹用
- 适量 白芝麻 ,装饰用
芋泥
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 500 克 芋头 ,荔浦芋头,切块
- 100 克 稀奶油
- 30 克 白砂糖
- 50 克 黄油
肉馅
- 100 克 洋葱 ,切块
- 10 克 油
- 150 克 猪肉肉糜
- 200 克 牛肉肉糜
- 1 颗 蛋
- 20 克 面包糠
- 5 克 盐
- 6 小片 车达乳酪
组合
- 1 - 2 颗 番茄 ,切片
- 适量 肉松 ,根据个人口味添加
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2893.1 kJ / 691.5 kcal
- Białko
- 22.1 g
- Węglowodany
- 70.4 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 669.9 mg