Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 西刀鱼 ,只取鱼肉(参考贴士)
- 2 ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 小苏打
- 30 克 木薯粉
- 200 克 冰水
- 15 克 澄面粉
- 1 ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 麻油
- 25 张 饺子皮
- Wartości odżywcze
- na 1 块(pc)
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 297 mg