Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面团
- 150 克 水
- 1 茶匙 干酵母粉 ,约3克
- ½ 茶匙 糖 ,约3克
- 300 克 面粉
- 1 小撮 盐
- 1 茶匙 油 ,约3克
内馅
- 100 克 杏鲍菇 ,切小段
- 50 克 新鲜黑木耳 ,撕小朵
- 50 克 洋葱 ,切块
- 100 克 金针菇 ,切约1厘米段
- 10 克 油
- 20 克 蚝油
- 5 克 老抽
- 10 - 15 克 糖 ,依个人口味调整
组合
- 油 ,涂抹用
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 492.2 kJ / 117.8 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 113.8 mg