Urządzenia i Akcesoria
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
15 dilim
Składniki
-
çavdar unu250 g
-
tam buğday unu250 g
-
su ılık480 g
-
taze maya ufalanmış25 g
-
keten tohumu40 g
-
kabak çekirdeği içi40 g
-
ay çekirdeği içi40 g
-
tuz10 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dilim
Sód
266.9 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
663.2 kJ /
158.5 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fırından Ekmekler
20 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 godz. 30 min
Buharda Minik Ekmekler
2 godz. 10 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Buharda Tahıllı Ekmek
2 godz.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 godz. 20 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 godz.
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.