Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Karabuğdaylı Ekmek
2sa 30 dk
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Köy Ekmeği
2 godz.
Çilekli Ballı Pratik Dondurma
5 dk
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25u. 10min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2sa 30 dk