Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek

Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek

3.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
5 porsiyon

Składniki

  • tam buğday unu
    125 g
  • badem kabukları soyulmuş
    25 g
  • su
    885 g
  • instant kuru hamur mayası
    ¾ tk
  • zeytinyağı Varomayı yağlamak için

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 4.8 g
Kalorie 476 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...