Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g tam buğday unu
- 25 g badem, kabukları soyulmuş
- 885 g su
- ¾ tk instant kuru hamur mayası
- zeytinyağı, Varomayı yağlamak için
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Zeytinyağlı Ekmek
2j 10 menit
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Yoğurtlu Ekmek
3h
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Vegan Çedar Peyniri
3j 10 menit
Mercimek Çorbası
35min
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1h
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Brak ocen
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
4h 15min
Tam Buğdaylı Pide
1h 35 min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2hod. 5min