Karabuğdaylı Ekmek
TM6 TM5

Karabuğdaylı Ekmek

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 100 g soyulmuş karabuğday, kavrulmuş
  • 250 g un
  • 150 g tam buğday unu
  • 40 g ay çekirdeği içi
  • 40 g keten tohumu
  • 40 g susam tohumu, beyaz
  • 25 g yaş maya, ufalanmış
    lub 1 paket kuru maya
  • 5 g bal
    lub 5 g şeker
  • 300 g su, ılık, hamura sürmek için ekstra su
  • 20 g elma sirkesi
  • 10 g tuz
  • tereyağı, kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği, kalıba ve ekmeğe serpmek için

Wartości odżywcze
na 1 dilim
Kalorie
638.6 kJ / 152.6 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
3.9 g
Sód
159.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy