
Urządzenia i Akcesoria
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
800 g
Składniki
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
su500 g
-
bal50 g
-
taze maya ufalanmış25 g
-
tam buğday unu kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu500 g
-
tuz1 ½ tk
-
susam tohumu, herhangi bir renk35 g
-
keten tohumu35 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
275 kcal /
1150 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fırından Ekmekler
20 Przepisów
Turcja
Turcja