Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
TM6 TM5

Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art

4.5 (96 ocen)

Składniki

  • 8 Scheiben Ruchbrot (1 cm)
  • 100 g Käse (Appenzeller, Emmentaler, Gruyère oder Gouda), in Stücken (2.5 cm)
  • 1 rote Peperoni, geviertelt, (ca. 120 g)
  • 100 g Salami, in Scheiben, geviertelt
  • 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, geviertelt
  • 170 g Champignons, frisch, in Scheiben
  • 100 g Vollrahm
  • ¼ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer, gemahlen
  • ½ TL Oregano, getrocknet

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1048 kJ / 250 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy